Vrijwilligers

Er is een flink aantal enthousiaste vrijwilligers op het Numansgors. Zij zetten zich belangeloos in voor een mooi, leefbaar en ook gezellig Numansgors. En daar profiteren we met elkaar van!

Te veel om op te noemen…

We hebben veel verschillende groepen vrijwilligers. Zo wordt het bestuur van de VvE uitgevoerd door vrijwilligers. Zij worden ondersteund door de vrijwilligers van de backoffice. Ook het werk van de Raad van Commissarissen (RvC), de Architectencommissie, de Watersportvereniging, de Barcommissie en de Ballotagecommissie wordt gedaan door vrijwilligers. Dan hebben we nog de werkgroep Doe ‘s Wat (DEW), die verschillende onderhoudswerkzaamheden verricht. Maar ook het werk van de Havenmeester, de havencommissie en de werkgroep IT/website mogen we niet vergeten. En dan hebben we nog niet eens alle vrijwilligersgroepen genoemd!

Leuk en noodzakelijk

De VvE heeft deze vrijwilligers keihard nodig. Niet alleen om de kosten te drukken, maar ook voor de sociale samenhang. Dankzij de vele vrijwilligers wonen wij in een mooie en leefbare omgeving, waarin veel leuke actviteiten worden georganiseerd voor jong en oud.

Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom

Vind je het leuk om een positieve bijdrage te leveren aan je directe leefomgeving? Meld je dan nu als vrijwilliger aan bij het bestuur.

Vrijwilligersverzekering

Het kan natuurlijk gebeuren dat vrijwilligers tijdens hun vrijwllige werkzaamheden voor de VvE letsel oplopen. Of er kan materiële schade ontstaan. Een particuliere aansprakelijkheidsverzekering keert dan niet zomaar uit. Daarom heeft de VvE een vrijwilligersverzekering afgesloten.